Basiscursus

Tijdens de cursus gaat u aan de slag met de verschillende mogelijkheden binnen het tekenen. U leert technieken, maakt kennis met verschillende materialen en gaat onderzoeken wat u drijft.
Er wordt gewerkt vanuit een opdracht; u tekent soms vanuit de verbeelding, soms vanuit de waarneming en soms vanuit abstractie. Door middel van zowel hedendaagse voorbeelden als voorbeelden uit de kunstgeschiedenis wordt u geïnspireerd, meegenomen en geprikkeld voor de opdrachten.

Er wordt gekeken naar wat bij u past, wat uw kracht is. U gaat aan de slag met een eigen beeldend proces en een eigen onderzoek. Er wordt o.a. gewerkt met schetsen, nauwkeurig tekenen, vrij tekenen, grote contrasten, zwart-wit en kleur, groot en klein formaat, met lijnen en vlakken werken. U gaat aan de slag met je verbeelding, met experimenteren en het maken van een interessant beeld en de betekenis van je beeld. 

Deze cursus is geschikt voor beginners en half gevorderden. Ieder seizoen worden de lessen aangepast aan de groep. Zo kunt u meerdere keren deelnemen aan de cursus en uzelf blijven ontwikkelen.

Duur cursus 8 x 2 uur (incl. pauze met koffie en thee)
Kosten 180 (incl. materiaal)
Min. deeln. 3
Max. deeln. 5
Aanmelding info@veroniqueschrama.nl