Vrij en Autonoom

Tijdens deze lessen werkt u aan uw eigen beeldend onderzoek. Daarbij is de docent aanwezig om met u mee te denken, vragen te stellen, technische vraagstukken en adviezen kan geven, dingen te bespreken of te spiegelen. Soms worden de individuele begeleiding gecombineerd met groepsopdrachten met als doel uzelf weer uit te dagen en te vernieuwen. Je eigen onderzoek en uitvoering staat centraal.

De lessen worden vaak ingeleid met een korte introductie over een kunstenaar, stroming of techniek, soms de hand van een lopende tentoonstelling. Er is de ruimte om een onderwerp uitvoerig uit te diepen. Daarnaast zijn er ook kortere opdrachten, zodat, als u even wat anders wilt, u daar mee aan de gang kunt. De begeleiding op maat zorgt ervoor dat iedere deelnemer optimaal aan zijn of haar eigen onderzoek kan werken.  

De cursus is geschikt voor gevorderden die meer zelfstandig willen werken, als ook voor half-gevorderden die een bepaalde techniek of onderwerp willen onderzoeken. Ook deelnemers die een portfolio willen aanleggen met het oog op een eventuele kunst gerelateerde vervolgstudie kunnen hier terecht.

Duur cursus 8 x 2 uur (incl. pauze met koffie en thee)
Kosten 180 (incl. materiaal)
Min. deeln. 3
Max. deeln. 5
Aanmelding info@veroniqueschrama.nl